reklam alanı

Kadıköy’de nefesler tutuldu: Derbi öncesi prim yarışı kızıştı

Fenerbahçe–Galatasaray derbisi öncesi prim rekabeti kızıştı.

Kadıköy’de nefesler tutuldu: Derbi öncesi prim yarışı kızıştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 14. haftası, sezonun en kritik karşılaşmalarından birine sahne olacak. Şampiyonluk hattını doğrudan etkileyecek Fenerbahçe–Galatasaray derbisi öncesi hem Kadıköy’de hem Florya’da büyük bir hazırlık ve motivasyon seferberliği yaşanıyor. İki kulüp yönetimi de oyuncularını ateşlemek amacıyla toplamda 197 milyon TL’yi bulan dev bir prim paketi hazırladı.

FENERBAHÇE’DE SARAN’DAN DEV TEŞVİK

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, derbi öncesi Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne çıkarma yaparak hem takıma moral verdi hem de prim miktarını açıkladı. Saran’ın, Galatasaray maçına özel olarak yaklaşık 3 milyon euroluk (148 milyon TL) bir prim vadettiği öğrenildi. Bununla da sınırlı değil, derbide galibiyet gelmesi hâlinde bazı Fenerbahçeli iş insanlarının da ekstra prim için hazırlık yaptığı kulislerde konuşuluyor.

GALATASARAY’DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ AYARI

Florya cephesi de geri adım atmadı. Yönetim, Kadıköy’deki dev randevu için oyuncularına Şampiyonlar Ligi’nde uygulanan 1 milyon euroluk (49,1 milyon TL) galibiyet priminin aynısını verecek. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu hamleyle hem takımın moral seviyesini yükseltmeyi hem de derbinin taşıdığı önemi oyunculara net şekilde hissettirmeyi amaçladığı belirtiliyor.

LİDERLİK KOLTUĞU DERBİYLE SINANACAK

Maç öncesi puan durumunda Galatasaray 32 puanla zirvede yer alırken, Fenerbahçe 31 puanla en yakın takipçisi konumunda. Kadıköy’deki bu dev kapışma yalnızca 3 puan değil, aynı zamanda liderlik hesaplarını da yeniden şekillendirecek.

Derbi için tüm gözler Chobani Stadyumu’na çevrilmiş durumda. Sahadaki mücadele kadar kulüplerin prim hamleleri de derbinin atmosferini şimdiden alevlendirdi.

 

 

Kadıköy’de nefesler tutuldu: Derbi öncesi prim yarışı kızıştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.